Lifesize Hulk

PrintenE-mailadres
Decorstuk hero
Beschrijving

Prijs is excl. 21% btw

Wie kent m niet, de groene gespierde held de 'HULK'' !

Huur een hero lifesize statue voor je comiccon, gamearea, heroes - helden dag, hollywood thema, sportschool, eycatcher op beurs.

Dit levensgrote beeld is 2,40 mtr hoog en bestaat uit 2 delen ivm vervoer.

Kijk ook naar onze andere life size heroes

  

Carecaverhuur / virtualgames

Wikipedia 

De Hulk, alias Dr. Robert Bruce Banner is een stripfiguur in de gelijknamige comics van Marvel Comics. Hij werd gecreëerd door Stan Lee en Jack Kirby. De Hulk gaat vaak door voor een superheld, maar is in feite meer een antiheld: hij moet dan ook vaak andere helden van zich afslaan. Sinds zijn eerste verschijning in mei 1962 is de Hulk een van 's werelds herkenbaarste stripfiguren geworden. In de Nederlandse vertaling heet de strip aanvankelijk Rauwe Bonk, nadien de Verbijsterende Hulk.

De Hulk is ontstaan nadat kernfysicus Robert Bruce Banner per ongeluk wordt blootgesteld aan een hoge dosis gammastraling van een experimentele bom die hij heeft gemaakt. Sindsdien, als Bruce zich opwindt, verandert hij in de Hulk: zijn spieren worden krachtiger en zwellen op; zodanig dat hij uit zijn kleren scheurt. Zijn intelligentie daalt echter tot het niveau van een vijfjarige. Verder kleurt zijn huid groen, alhoewel hij in sommige strips nog weleens de kleur grijs draagt.

De Amerikaanse acteur van Bruce Banner/De Hulk in de MCU is op dit moment Mark Ruffalo